FÖRETAGET

Fyhrs Tryckluft-Service från Norrköping har jobbat med tryckluft i över 50 år. Med tiden har vi blivit ett av regionens ledande företag (Norrköping, Linköping, Motala, Mjölby, Åtvidaberg samt Nyköping & Trosa) och tänker så förbli. Inte direkt för vår egen skull utan för att det ger oss en tydlig indikation på att vi gör saker på rätt sätt för dig som kund.

För att ge dig bästa möjliga service har vi valt att vara flexibla då det gäller vårt samarbete med dig som kund. Det betyder att du både kan hyra av oss eller köpa, nytt eller begagnat spelar ingen roll. Bara det passar dig. Självklart har vi en avdelning som med lång erfarenhet och hög kunskap kan sköta både service och reparationer. Ute på din arbetsplats eller i vår verkstad.

Läs mer om det sätt som passar dig under respektive sida: Tjänster

Vi finns i rationella lokaler i Norrköping, centralt beläget nära E22. Vi har goda parkeringsmöjligheter för dig som besöker oss i butiken eller för teknisk rådgivning. Under hela bolagets verksamhetstid har vi anpassat sortiment och arbetssätt till kundernas behov, och det kommer vi att fortsätta med.

Fyhrs Tryckluft-service omsätter c:a 15 MSEK.

Call Us