Jobba hos oss

Fyhrs söker servicetekniker

Är du en serviceinriktad person som alltid sätter kunden i fokus? Är du dessutom tekniskt intresserad och trivs med ett varierande arbete? Då kan du vara den vi söker för rollen som Servicetekniker.

Fyhrs Tryckluft-Service har över 70 år i branschen. Vi har därmed stor erfarenhet av att leverera och serva kompressorer och tryckluftsutrustningar inom den svenska industrin. Vi är auktoriserad partner för Atlas Copco.

Idag är vi det ledande företaget i regionen inom vårt område där vi erbjuder allt från försäljning, installationer och uthyrning till service och projektering. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar vad gäller snabb, professionell och personlig service.

Du kommer att ingå i ett litet familjärt team som gemensamt ansvarar för våra olika kunder. Vi är ett litet bolag som idag består av 7 personer vilket utgör ett sammansvetsat gäng där vi alltid ställer upp för varandra när det behövs. Oavsett om du är en erfaren servicetekniker eller mer junior så finns det en plats hos oss. Det viktigaste för oss är vem du är som person.

Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 

Rollen

Arbetet som servicetekniker hos Fyhrs Tryckluftservice är både omväxlande och roligt. Du kommer att jobba med förebyggande underhåll, felsökning, renoveringar, optimeringar och installationer av maskiner inom tryckluft, gas och vacuum. 

Din profil

Du är en problemlösare som tycker om att ha ordning och reda samtidigt som du är öppen för förändringar. Eftersom du är vårt ansikte utåt är det viktigt att du trivs med kundkontakt och att du kan uppträda med god social förmåga hos våra kunder. 

Hos Fyhrs tillämpar vi individuell lönesättning med möjlighet att påverka din lön och bonus.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och erbjuder såväl friskvård som kompetensutveckling.

Vi är ISO-certifierade enligt 45001, 9001 och 14001.

Vi tillhandahåller givetvis välutrustad servicebil, dator, telefon och övrig personlig utrustning.

Är vi en bra match?

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta hr@fyhrs.se.