Referenser

Tryckluftsinstallation

Typ av projekt:
Delentreprenad - Maskinleverans och rörinstallation.

Typ av Kund:
Transport

Info:
Här har vi sålt, installerat en varvtalsstyrd oljeinsprutad skruvkompressor Atlas Copco GA55VSD+. Kunden vet nu att han får en energieffektiv kompressor med VSD+ tekniken där energiförbrukningen följer tryckluftsförbrukningen på energieffektivaste sätt eftersom att denna kompressorn inte har någon tomgångseffekt, ändrar varvtalet efter behovet, har en oljekyld permanentmagnetmotor med högsta energiklass IE5 samt direktdrivet skruvkompressorsteg.
Inte nog med att detta kanske är den energieffektivaste skruvkompressorn på marknaden vi har även sålt med en integrerad ER som är en vattenburen energiåtervinning där kunden nu kan återvinna upp till 80% av tillförd effekt i form av värmeenergi. 

Nyckelfärdig tryckluftscentral i container

Typ av projekt:
Tillverkning Nyckelfärdig tryckluftscentral i container

Info:
Här har vi byggt och konstruerat en nyckelfärdig tryckluftscentral i container med varvtalstyrda oljeinsprutade skruvkompressorer, filter, adsorptionstorkar CD+, luftbehållare, precisionsregulatorer, tryckgivare, styrsystem EQ6. Ventilation med temperaturstyrning, rörmontage med AIRnet rostfritt samt elinstallation. Levererat med fullständig dokumentation ex. 3D ritningar, funktionsdiagram P&ID, EL-ritningar.

Nyckelfärdigt tryckluftsteknikhus

Typ av projekt:
Tillverkning Nyckelfärdigt Teknikhus med tryckluftskompressorer

Typ av Kund:
Fordonsindustri

Info:
Här har vi byggt ett teknikhus med tryckluftskompressorer 2st GA75FF. 
Har man inte plats i sina befintliga lokaler eller ska flytta så är detta en smidig lösning.
Vi bygger tryckluft, gas eller vakuumcentraler nyckelfärdiga med EL, värme, Ventilation, rör dokumentation. På teknikhusen kan man välja storlek utseende färg efter vad som passar er.
Dessa bygger vi på vår verkstad där vi kan genomföra FAT för att sedan leverera till site där vi är med hela vägen till driftsatt och utbildat berörd personal.

Tryckluftsinstallation

Typ av projekt:
Totalentreprenad.

Typ av Kund:
Livsmedel

Info:
Här har vi sålt och installerat en varvtalsstyrd Oljefri skruvkompressor typ Atlas Copco ZR315VSD, tork BD2200+ZP och ett styrsystem optimizer 4.0. Genom denna förbättring kan kunden ökja tillgängligheten, säkerhet, spara energi och lever nu också upp till sina egna höga kvalitéts krav och hamnar i en klass 1.2.0 enligt ISO8573-1.

Vakuuminstallation

Typ av projekt:
Totalentreprenad

Typ av Kund:
Livsmedel

Applikation:
Förpackning

Info:
Här har vi sålt och installerat 3st  varvtalsstyrda skruvvakuumpumpar Atlas Copco GHS1300VSD+ med vattenburen energiåtervinning detta styrs av en central styrenhet ES6V för lika drifttid och rätt tryck i denna applikation har vi ett måltryck på 60mbar(a).

Gas installation

Typ av projekt:
Delentreprenad rörinstallation

Typ av Kund:
Labb

Info:
Här har vi installerat en komplett Nitrogenanläggning med en varvtalsstyrd oljeinsprutad skruvkompressor GA VSD+, en nitrogengenerator NGP+ PSA teknik, Filter, gasbehållare.
NGP+ ger den här kunden möjlighet att producera efter sitt behov av kvävgas i nära anslutning till förbrukare och till en mycket låg kostnad. 
Rätt kvalitet-Rätt pris-på Rätt plats
NGP+ är en kvävgasgenerator baserad på PSA-teknik, kvävgasen har en restsyrehalt på mellan 5% och 10ppm (95-99,999% / 5.0) detta är ställbart med några enkla knapptryckningar på styrpanelen elektronikon touch.
NGP+ är konstruerad enligt beprövade standarder och lämplig för inomhusbruk i vanliga industrimiljöer. Konstruktion, material och utförande bidrar alla till att säkerställa bästa tillgängliga kvalitet och prestanda. 
NGP+ är en plug-and-play enhet med alla komponenter och funktioner inbyggda som standard för att säkerställa en säker drift ex. daggpunktsgivare, syreanalysator och flödesmätare.