New Deals - New Tips - New Tools

Se den senaste Tool Magazine för Autumn/Winter 2023.

AB Fyhrs Tryckluft-Service

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, service och tjänster.

Fyhrs Tryckluft-Service har över 70 år inom branschen. Vi har därmed stor erfarenhet av att leverera och serva kompressorer och tryckluftsutrustningar inom den svenska industrin.

Idag är vi det ledande företaget i regionen inom vårt område där vi erbjuder allt från försäljning, installationer och uthyrning till service och projektering. Vårt mål är att alltid överträffa våra kunders förväntningar vad gäller snabb, professionell och personlig service.

Om oss

70 års erfarenhet inom branschen

Fyhrs Tryckluft-Service är ett familjeägt företag, nu i tredje generationen, och som är auktoriserad samarbetspartner till Atlas Copco. Hos oss får du:

  • Kunskap och erfarenhet
  • Bevisat bästa produkten
  • Snabb service med jour dygnet runt
  • Stort utbud av reservdelar
AB Fyhrs Tryckluft-Service

Tjänster

AB Fyhrs Tryckluft-Service - en auktoriserad servicepartner samt återförsäljare för Atlas Copco Compressor AB:s produkter i Östergötland och Södermanlands län.

Fyhrs Tryckluft-Service sköter tillsammans med Atlas Copco merparten av tryckluftanläggningarna i området. Vi erbjuder våra tjänster till allt ifrån privatpersoner till den tunga basindustrin. Du får dessutom den snabbaste servicen inom vårt område.

Vi har många år inom branschen när det gäller tryckluft i alla dess former, med allt från lågtryck och normala tryck till högtrycksapplikationer upp till 500 bar.

Försäljning

Ibland kan det vara mer ekonomiskt att hyra maskinell utrustning när det uppstår tillfälliga behov för ditt företag. Vi hyr ut en stor variation av maskiner.

Uthyrning

AB Fyhrs Tryckluft-Service har auktoriserad service på Atlas Copco Compressor AB:s produkter i Östergötland och Södermanlands län. 

Service / Underhåll

Våra många år inom branschen har gett oss stor erfarenhet och vi vet att professionellt underhåll för företag är det som är mest lönsamt i längden. 

Driftsäkerhet

Vi kan även erbjuda så kallad ”Turnkey”, det vill säga nyckelfärdiga lösningar där du som kund anvisar en plats och förutsättningar så tar vi hand om resten.

Nyckelfärdiga Installationer

AirScan är en nulägesanalys som vi utför av tryckluftssystemet som innebär att mätningar görs av läckage, flöde, energi, tryck och luftkvalitet.

AirScan

Vi kan hjälpa dig genom att utföra en läcksökning som är helt störningsfri och som vi kan göra under normal arbetstid.

Läcksökning

En effektiv smörjning är avgörande för hur bra din kompressor kommer att fungerar.

Olja till kompressor

AB Fyhrs Tryckluft-Service:

Navestadsgatan 33
603 66 Norrköping

Jourtelefon:

020-100145


TEL:

011 - 100 500