KOMPRESSORER

Oljesmorda kolvkompressorer

Är du på jakt efter en slitstark, högpresterande tryckluftslösning till din specifika verksamhet? Atlas Copcos LE/LT oljesmorda kolvkompressorer med aluminiumkolvar andas en kvalitet i varje detalj som ger dig både exceptionell tillförlitlighet och låga driftskostnader.

LE är kompressorn för arbetsområden som kräver 10 bar och LT kompressorn för 15, 20 eller 30. Dess toppmoderna teknik gör att LE/LT-kompressorerna har industrins lägsta arbetstemperatur samtidigt som de levererar luft av hög kvalitet med mycket låg oljerest. Den beprövade konstruktionen och höga materialkvaliteten säkerställer prestanda och extra lång livslängd. LE/LT-serien är lämplig för användning av kompressorerna som fristående enheter eller för enkel integrering i din OEM-produkt.

Kundfördelar

  • Hög tillförlitlighet – Tack vare deras unika, robusta konstruktion och optimala kombination av kvalitetsmaterial ger LE/LT-kompressorerna förbättrade prestanda och längre produktlivslängd. Fläkten är utformad för att ge optimalt luftflöde.
  • Låga driftskostnader – Driftskostnaderna är begränsade och tack vare användning av mycket slitstarka komponenter har dessa kompressorer lång livslängd.
  • Enkelt underhåll – Det är lätt att komma åt alla komponenter och servicepunkter.
  • Utrymmesbesparande – Kompressorblocket som är direkt anslutet till motorn tillverkas av lättviktiga kvalitetsmaterial som ger utmärkta kylegenskaper och gör kompressorn perfekt för integrering i små utrymmen.

Automan.pdf >>

L-piston.pdf >>

Call Us